BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Gamze - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

1 1

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs günü ziyaretimizde yeni bir arkadaşımızla tanışacak olmanın verdiği heyecan ve mutlulukla yola düştük. Arkadaşımızın seveceğini düşündüğümüz oyunları yanımıza alıp Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Gamze’nin 15 yaşında olduğunu ve ALL (bir çeşit kan kanseri) tanısı ile hastanemizde tedavi gördüğünü öğrendik. Vakit kaybetmeden Gamze ile tanışıp sohbet etmeye başladık. Gamze'nin en sevdiği dersin İngilizce olduğunu, en sevdiği renklerin kırmızı ve siyah olduğunu öğrendik. Burçlara ilgi duyan arkadaşımız aslan burcu olduğunu söyledi. Sohbete devam ederken Dedektif oyununu oynamaya başladık. Görsel zekası oldukça gelişmiş olan arkadaşımız oyunu yeni öğrenmesine rağmen hızıyla hepimizi geride bıraktı. Daha sonra Uno oynamak istedi. Biraz da Uno oynadıktan sonra ziyaretimizin sonuna gelerek Gamze’ye dileğini sorduk. Bir "Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Gamze’nin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Gamze’nin dileğinin gerçekleştiğini öğrenince çok sevinerek aileyle iletişime geçtik. Vakit kaybetmeden kargosunu evine gönderdik. Hediyesi eline ulaştığında Gamze de çok sevindiğini ve hediyesini çok beğendiğini söyleyerek teşekkür etti. Bu mutluluğa vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: