BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emre - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün Emre ile tanıştık ve kendisinin pozitifliği ile günümüz güzelleşti. Kendisi 15 yaşında, çok hayat dolu muhteşem bir çocuğumuz. Kendisi ile bol bol sohbet etme şansı bulduk. Bunun sonucunda futbola büyük bir ilgi duyduğunu, Galatasaray'ın büyük bir hayranı olduğunu öğrendik. Ayrıca kendisi bize Fatsa Spor Kulübü'nün müsabakalarını çok yakından takip ettiğinden bahsetti. İleride de vinç operatörü olmak istediğini söyledi. Uzun bir sohbetin ardından kendisi ile Jenga oynayarak hoşça vakit geçirdik. Kendisi tam bir inşaat ustası edası ile bizi oyunda çok zorladı. Daha sonra kendisine dileğini sorduğumuzda bize büyük hayranı olduğu "Galatasaray'ın 100. Yıl Formasını" çok beğendiğini ve istediğini söyledi. Sosyal aktifliği bizi kendine hayran bıraktı. Bu muhteşem çocukla tanışıp vakit geçirmekten çok keyif aldık. Siz de Emre'nin hayalini gerçekleştirerek onun mutluluğuna vesile olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin karşılandığı haberiyle mutlu olduğumuz günlerin birinde bize ulaşan Galatasaray 100. yıl forması dileğini heyecanla Emre'ye ulaştırmak üzere kargoladık. Işıl ışıl parlayan gözlerini ve yüzündeki kocaman gülümsemeyi görmek bizi çok mutlu etti. Miniğimizin yüzünde kocaman bir tebessüm bırakan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: