BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emirhan - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

1 1

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir günde heyecanla, elimize oyuncaklarımızı alıp Onkoloji servisine miniklerimizi görmeye gittik. Sohbet etmeyi çok seven Emirhan'la tanıştık. Emirhan 15 yaşında ve Lenfoma (Lenf sistemi tümörü) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Bizi çok güzel karşıladı, beraber hem sohbet ettik hem de oyunlar oynadık. Kendisi çok sevecen bir miniğimiz. Beraber çokça hoş sohbet etme fırsatı bulduk. Bize spor yapmaktan ve arkadaşları ile vakit geçirmekten ne kadar zevk aldığından bahsetti. İleride itfaiyeci olmak gibi bir hedefi var. Ayrıca Emirhan yeni yerler görmekten çok hoşlandığını söyledi. Beraber şehirler hakkında sohbet ettik. Ziyaretimizin sonuna gelirken bizimle sohbet ettiği ve oyun oynadığı için çok teşekkür ettik ve bir dahaki ziyaretimize gelirken bizden ne dilediğini sorduk. Emirhan o kadar mütevazi biriydi ki bizden hatıra olarak " Siyah Telefon Kılıfı " istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir günde miniğimizin hediyesinin geldiğini öğrenince çok sevindik. Hemen miniğimizle iletişime geçtik. Mimiğimizin yakın zamanda kontrole gelmeyeceğini öğrenince hiç bekletmek istemedik ve hemen hediyesini kargoladık. Hediye eline ulaştığında miniğimiz çok mutlu olmuş. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: