BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Burak - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir salı günü ziyaret yapma heyecanı ile yakışıklı bir miniğimizi ziyaret etmek için hastaneye gittik. Hemen Pediatri servisine geldik. Bu ziyaretimizde bizi bekleyen yakışıklı miniğimiz Burak ile tanışma şansı elde ettik. Burak 15 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Miniğimizle tanıştıktan sonra ona getirdiğimiz oyunları gösterdik. Uno oynamayı çok istediği için önce Uno oynamaya başladık. Bu oyunda çok iyi olan miniğimiz çok kısa sürelerde elindeki kartları bitirip oyunu kazandı. 9 Taş oyununu ailesiyle de çok fazla oynadığı için oyunda çok iyiydi ve oyunu o bize öğretti diyebiliriz. Oyun oynarken  miniğimizle bir yandan da sohbet etmeye devam ettik. Oyun esnasında büyüdüğünde müezzin veya imam olmak istediğini anlattı ve zeka oyunlarıyla oynamayı çok sevdiğinden bahsetti. Oyunumuz bittikten sonra miniğimize onunla tanışmaktan çok memnun olduğumuzu söyledik ve bizimle oyun oynadığı için teşekkür ettik. Son olarak ziyaretimizde bizden hangi hediyeyi istediğini sorduk. Miniğimiz biraz düşündükten sonra bizden "Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Burak'ın dileğinin geldiğini öğrenince çok heyecanlandık ve sevindik. Hediyeyi hemen evine kargoladık. Hediyesini merakla bekleyen Burak, bisikleti ona ulaştıktan hemen sonra deneme sürüşü yapmak için dışarı çıkıp bize fotoğrafını atarak heyecanını bizimle paylaştı. Burak'ın mutlu olduğunu görünce biz de çok sevindik. Dileğini gerçekleştirerek bu mutluluğa ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: