BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Altay Emirhan - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yılın son sıcak günlerini yaşadığımız bir kasım sabahı Onkoloji servisine ziyarete gittik. Ziyaretimizde bizi güler yüzlü bir delikanlı karşıladı. Altay Emirhan 12 yaşında ve hastanemizde Osteosarkom (Kemik kanseri) tedavisi görmekte. Altay Emirhan ile UNO ve Bardak Oyunu oynadık. Genç arkadaşımız UNO oyununu daha önce oynamadığını ama vakit geçirmek için güzel bir oyun olduğunu söyledi. Oyunun ardından biraz sohbet ettik. Kendisi bizlere Beşiktaş takımını tuttuğunu, arabalara merakının olduğunu ve ileride kendisine son model bir araba almak istediğinden bahsetti.  Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde, genç arkadaşımıza bizden bir dilek istemesini söyledik. Kendisi de bizden "Satranç" istediğini söyledi. Siz de genç arkadaşımızın bu dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir salı sabahı güzel bir haberle günümüz şenlendi. Genç arkadaşımızın hediyesinin elimize ulaştığını öğrendik. Altay Emirhan'a hediyesini vermek üzere yola çıktık. Altay Emirhan hediyesini gördüğünde çok sevindi. Hatta birlikte satranç oynadık. Onun yüzündeki tebessüme vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: