BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Soheyla - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Rüzgarların ıslık çaldığı bir günde heyecanla Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Bugün tatlı mı tatlı Soheyla'yı göreceğimiz için içimiz kıpır kıpırdı. Soheyla 8 yaşında ve hastanemizde Kronik İTP (Kan pulcuklarının sayısının azalmasıyla karakterize bir tablo) tanısıyla tedavi görüyor. Odaya girer girmez hepimizin içini bir sevinç kapladı. Şirin Soheyla ve biz oynayacağımız oyunlardan dolayı epey heyecanlıydık. Soheyla ile sohbet ederken bize en çok yemek yapmaktan hoşlandığını söyledi. Devamında oyun hamurlarıyla hamburger, turta ve pizza yaptık. Sohbetin devamında Soheyla bize en sevdiği rengin mavi olduğunu ve en sevdiği dersin de matematik olduğunu söyledi. Sonrasında miniğimizle beraber Bil Bakalım Ben Kimim ve Süper Doktor oyunlarını oynadık. Oyunları oynarken Soheyla'nın ne kadar zeki olduğunu gördük. Keyifli sohbetimizin sonunda miniğimize dileğini sorduk. O da bize dileğinin "Pembe Renk Ağlayan Bebek" olduğunu söyledi. Siz de onun dileğini gerçekleştirmek, onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz ?

Soheyla'nın hediyesi elimize ulaşınca hepimizi bir mutluluk kapladı. Heyecanlı bir şekilde miniğimizin yolunu tuttuk. Hediyesini ona teslim ettik. Kendisinin mutluluğu o güzel gözlerinden okunuyordu. Soheyla'nın mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: