BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Selva - Meram Tıp Fakültesi

1 1

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir eylül gününde çantamıza oyuncaklarımızı koyup yeni miniklerle tanışma heyecanıyla Hematoloji servisimize doğru yola koyulduk. Serviste 13 yaşındaki Selva ile tanıştık, hastanemizde Medullablastom (Merkezi sinir sistemi tümörü) tanısıyla tedavi görüyor. Odaya girdiğimizde Selva bizi kocaman bir gülümsemeyle karşıladı. Biz de heyecanla oyuncaklarımızı çıkarttık. Önce Bil Bakalım Kim oyununu oynadık. Akıllı miniğimiz bu oyunda çok iyiydi. Meğer kardeşleriyle beraber de oynuyormuş ve bu oyunu çok seviyormuş. Ardından hayal gücünü kullanarak legolarla çeşitli şekillerde evler, arabalar ve çiçekler yaptı. Bize kırmızı rengi çok sevdiğini ve büyüdüğünde doktor olmak istediğini söyledi. Geçirdiğimiz harika zamandan sonra bir dilek hakkın olsa ne isterdin, diye sorduğumuzda bize "Kırmızı Elbise" istediğini söyledi.

Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirmek ve onun yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak ister misiniz?

Güneşli, hafif rüzgarlı bir ekim günü Selva'nın dileğinin elimize ulaştığını öğrenip heyecanla Hematoloji servisine doğru yola koyulduk. Odaya vardığımızda Selva bizi gülücüklerle karşıladı ve elbisesini çok beğendiğini söyledi. Miniğimizin yüzündeki gülümsemenin bir parçası olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: