BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ramazan Muhsin - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Konya gününde içimizi ısıtan miniklerimizi ziyaret etmek için Çocuk Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Sıcakkanlı miniğimiz Ramazan Muhsin karşıladı bizi. Ramazan Muhsin 11 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) sebebiyle tedavi görüyor. Ramazan'a önce hangi oyunu oynamak istediğini sorduğumuzda Jenga cevabını verdi. Birkaç tur Jenga oynadık ama hiçbirinde blokları deviren kişi Ramazan Muhsin olmadı. Bu oyunda çok başarılıydı. Daha sonra Bil Bakalım oynamaya başladık. Zekice sorduğu sorular sayesinde bu oyunda da epey başarılıydı. Oyunlarımız sırasında sohbet etmeyi de ihmal etmiyorduk. Ramazan Muhsin kutu oyunlarını ve zeka oyunlarını seviyormuş ve evinde de oynuyormuş. Kardeşiyle oynamayı sevdiği oyunlar satranç, Monopoly, Mangala'ymış. En sevdiği oyuncağı ise uzaktan kumandalı helikopteriymiş ama maalesef kırılmış ve artık oynayamıyormuş, ayrıca en sevdiği renk de maviymiş. Miniğimiz Bil Bakalım 'dan sıkılınca Uno oynamaya başladık. Bizim kazandığımız ilk oyun da Uno  oldu. Uno oynarken Ramazan Muhsin 'in kitap okumayı da çok sevdiğini, her türden kitaplar okuduğunu ve büyüyünce bilgisayar mühendisi olmak istediğini öğrendik. Keyifli oyunlarımızın sonunda miniğimize dileğini sorduk ve "Uzaktan Kumandalı Helikopter " istediğini söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Ramazan'ın hediyesi elimize ulaştığında çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin tedavisine başka hastanede devam edeceğini öğrendik. Hediyesini hemen ulaştırmak için kargoyla ona gönderdik. Hediyesi ulaştığında ailesiyle tekrar iletişime geçtik ve Ramazan'ın hediyesini görünce çok mutlu olduğunu öğrendik. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: