BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ramazan - Meram Tıp Fakültesi

1 1

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir öğle vakti Ramazan ile buluşacağımız için gayet heyecanlı bir şekilde hastanenin yolunu tuttuk. Ramazan 15 yaşında İmmünoloji servisinde Tip-1 Diyabet (Şeker Hastalığı) tanısıyla tedavi görüyor. İyi ki tanıdık Ramazan'ı. Kendisi çok naif çok ince bir çocuk. Çok güzel vakit geçirdik beraber. Uno'da birinci oldu, stratejik olarak baya iyi ilerliyor oyunlarda. Oyun oynarken sohbetimizi de ettik. Kendisi de bizim gibi doktor olmak istiyormuş. En sevdiği aktivite futbolmuş. Öyle sadece hobi olarak da değil kendini geliştirmiş ve takımda da oynuyormuş. Fenerbahçeliymiş. Dileği "İsim Yazılı Fenerbahçe Forması". Siz de Ramazan'ın mutluluğuna ortak olmak, dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?

Bugün yine yüzümüzde güllerin açtığı bir gün. Ramazan'ın hediyesi elimize ulaştı ve onu formasına kavuşturmak için soluğu onun yanında aldık.  Ramazan bizi heyecanla ve kocaman bir gülümsemeyle karşıladı. Formasını verdikten sonra biraz Fenerbahçe ve Arda Güler üzerine konuştuk ve çok keyifliydi. Ramazan'ın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: