BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Rabia Ece - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Dönemimiz yeni başlamışken yılın ilk ziyaretinin heyecanıyla hastanemizin yolunu tuttuk. Orada tatlı arkadaşımız Rabia Ece ile tanıştık. Rabia Ece 13 yaşında ve hastanemizde tedavi görüyor. Ona kendimizi tanıtarak oyunlarımızla beraber yanına gittik. Rabia Ece'yle beraber ilk olarak Uno oynadık. Rabia Ece bizi her oyunda yenince öğrendik ki evde kardeşiyle beraber çok sık oynarlarmış. Bize bilmediğimiz kuralları anlattı çok keyifli zaman geçirdik. Sohbetimiz sırasında Rabia Ece'nin müzik dinlemekten çok hoşlandığını, Duman ve Yüzyüzeyken Konuşuruz isimli grupları sevdiğini öğrendik. Rabia Ece aynı zamanda okulunun voleybol takımında ve kadın milli takım maçlarını da yakından takip ediyor. Favorileri ise Melissa Vargas ve Zehra Güneş. Sonrasında Bil Bakalım Kim oyunumuza geçtik. Rabia Ece bu oyunu ilk kez oynadığını söyledi ama çok güzel bi performans sergiledi. Rabia Ece ile kitaplar voleybol, okul hakkında konuşurken bir yandan da yanımızda getirdiğimiz Mandala kitabından bir sayfa seçip boyamaya başladık. Meğerse Rabia Ece resim çizmeyi, boyama yapmayı da çok severmiş. Göz çizimlerini gösterdi ve gayet başarılıydı. Rabia Ece ile ziyaretimizin sonuna gelirken ona dileğini sorduk, o da bize "Voleybol Topu" dedi. Siz de Rabia Ece 'nin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Yağmurlu bir Konya sabahında miniğimizin hediyesini teslim etmek üzere yola koyulduk. Rabia Ece odasında heyecanla bizi bekliyordu. Biz gittiğimizde Harry Potter serisini okumaya başlamıştı. Seri içerisinde en sevdiğimiz kitapları ve karakterleri konuştuk. Rabia en çok Hermione Granger adlı karakteri seviyormuş. Karakterin çok güzel ve zeki olmasından etkilendiğini söyledi. Daha sonra miniğimizi daha fazla bekletmeden hediyesini teslim ettik. Hediyesini görünce çok mutlu oldu. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: