BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nazlı - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı bir bahar günü arkadaşlarımızla beraber oyuncaklarımızı da yanımıza alarak yeni miniğimizle tanışmak üzere servisimize doğru yola çıktık. Hematoloji servisinde bizi Nazlı karşıladı. Nazlı 10 yaşında ve hastanemizde Orak Hücreli Anemi (Alyuvarların şeklinin bozulması) tanısıyla tedavi görüyor. Odasına geldiğimizde heyecanla çantamızdaki oyuncakları çıkarttık. Önce Bil Bakalım Kim oyununu oynadık. Miniğimiz bu oyunda çok başarılıydı, çok güzel tahminlerde bulundu. Daha sonra Halka Geçirmece, Uno ve Hafıza Kartları ile oynadık. Miniğimiz çok akıllıca hamleler yaparak tüm oyunlarda çok başarılı olduğunu bizlere de göstermiş oldu. Bize en sevdiği renklerin kırmızı ve siyah, en sevdiği hayvanın ise kedi olduğunu söyledi. Arkadaşlarıyla birlikte yakan top ve vampir köylü oynamayı da çok seviyormuş. Bir ablası bir abisi bir de ikizi varmış. Geçirdiğimiz harika vaktin ardından dileğini sorduğumuzda bize "Peluş Oynar Mekanizmalı Kulaklık" istediğini söyledi.

Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülümsemesinin bir parçası olmak ister misiniz?

Konya'nın sıcak bir nisan gününde miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik. Prensesimiz taburcu olduğu için hemen ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimiz bizim aradığımızı görünce çok sevinmiş. Aileye ne zaman gelebileceklerini sorduğumuzda yakın bir zamanda kontrole geleceklerini söylediler. Geldiğinde hediyesini miniğimize ulaştırdık ve kendisinin çok mutlu olduğunu gördük. Bizleri çok sevdiğini, hediyesi için çok teşekkür ettiğini söyledi. Prensesimizin dileğini gerçekleştirip onun mutlu olmasına vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: