BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mustafa Kerem - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı, boyama kitaplarımızı yanımıza alıp yeni miniğimizle tanışma heyecanı içerisinde Onkoloji servisine doğru yola koyulduk. Ziyaretine gittiğimiz miniğimiz Mustafa Kerem küçük yaşına rağmen bizi çok şaşırtan bir zekaya sahipti. Tatlılığı zekasıyla birleşince odada gülüşler hiç eksik olmadı. Mustafa Kerem 2,5 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Bir çeşit kan kanseri) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize boyama kitabıyla başladık. Mustafa Kerem bu oyundan çok zevk aldı ve beraber boyama kitabındaki şekillerin isimlerini ve hangi renkte olması gerektiğini konuştuk. Boyama kitabının arkasında bulunan figürler çok dikkatini çekti ve bize bu figürlere benzer oyuncaklarını gösterdi. Hepsinin adını tam olarak bilmesi hepimizi çok şaşırttı ve gülümsetti. Mesela oyuncaklarının adlarını ekskavatör ve forklift olarak söylemesi bizi hayran bıraktı . Bize en sevdiği rengin yeşil olduğunu söyleyip yeşil oyuncaklarından örnekler gösterdi. Ziyaretimizin sonunda Mustafa Kerem’e dileğini  sorduk. Bize arabaları çok sevdiğini ve kendine bir "Minyatür Araba Seti" istediğini söyledi. Siz de Mustafa Kerem’in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Mustafa Kerem'in hediyesi elimize ulaşınca hepimizi bir mutluluk kapladı. Heyecanlı bir şekilde miniğimizin yolunu tuttuk. Hediyesini ona teslim ettik. Kendisinin mutluluğu o güzel gözlerinden okunuyordu. Kerem'in mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: