BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Mustafa - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Konya gününde yanımıza eğlenceli oyuncaklar alarak İmmünoloji servisinin yolunu tuttuk.  Ziyaretimizde tatlı mı tatlı Muhammed Mustafa ile tanıştık.  Muhammed Mustafa 8  yaşında ve Down Sendromu (21. kromozomdaki fazlalık nedeniyle oluşan bir sendrom) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Muhammed Mustafa ile birlikte ilk önce boyama yaptık. Muhammed boyama yapmayı gerçekten çok seviyormuş. Boyama yaparken en sevdiği rengin siyah olduğunu öğrendik. Daha sonra birlikte legolarla oynadık. Muhammed hayal gücünü kullanarak legolarla gerçekten çok güzel şeyler yaptı. Muhammed bize futbolu çok sevdiğini ve Beşiktaş takımını tuttuğunu söyledi. Futbol ve basketbol maçlarını izlemeyi çok seviyormuş. Miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden "Beşiktaş Forma Takımı" istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir sonbahar gününde miniğimiz Muhammed'in hastaneye geleceğini öğrendik ve hemen hediyesini teslim etmek üzere yola çıktık. Muhammed bizi görünce çok sevindi. Hemen hediyesinin paketini açmak istedi. Miniğimiz formasını görünce çok mutlu oldu. Miniğimizin yüzündeki bu gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: