BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9467 - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin yüzümüze güldüğü ılık bir mart sonu oyuncaklarımızı alıp arkadaşlarımızla beraber bugün hangi miniğimizle tanışacağımızın heyecanıyla hastaneye doğru yola çıktık. Onkoloji servisine geldiğimizde bizi bir prensesimiz karşıladı. Prensesimiz 17 yaşında ve kocaman gülüşüyle hepimizin içini ısıttı. Biz de heyecanla oyuncaklarımızı torbalarından çıkarıp oyun oynamaya başladık. Miniğimiz önce Uno oynamak istedi. Hem çok eğlendik hem de ezelî bir rekabet ortamı oluştu. Sonrasında Bil Bakalım Kim oynamaya karar verdik. Takımlar kuruldu ve çekişmeli oyunun galibi prensesimiz oldu. Daha sonra Hafıza Kartlarıyla oynamaya başladık. Ardından Mangala oynayarak ziyaretimizi sonlandırdık. Sohbetimiz sırasında kitap okumayı çok sevdiğini ve sırada okumak istediği kitabın Suç ve Ceza olduğunu söyledi. Üstelik ileride doktor olmak istiyormuş. Geçirdiğimiz harika zamanın ardından dileğini sorduğumuzda bizden " Sayılarla Boyama Tuval Seti" istediğini söyledi.


Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğunun bir parçası olmak ister misiniz?


Sıcacık bir nisan günü prensesimizin dileğinin geldiğini duyunca heyecanla hastaneye doğru yola koyulduk. Bizi odasında gülücüklerle karşıladı. Tuvaline kavuşan miniğimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Gönüllümüzün beraberinde gönderdiği hediyeyi gördüğünde ise mutluluğu kat kat arttı. Miniğimizin gülümsemesinin bir parçası olduğu için gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: