BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9463 - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Baharın gelişine karşın kar tanelerinin gökyüzünü süslediği soğuk bir mart gününde kiminle tanışacağımızın heyecanı içerisinde hastanemize doğru yola çıktık. Onkoloji servisimizde bizi güler yüzlü bir miniğimiz karşıladı. Küçüğümüz 9 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Kan Kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Odasına heyecanla girdik ve oyuncaklarımızı çıkarttık. Önce Bil Bakalım Kim oynadık. Miniğimiz bu oyunda çok başarılıydı, hepimizi açık ara farkla yendi. Daha sonra Mangala oynadık. Bu oyunda da çok başarılıydı, ezeli bir rekabet oldu. Sonra da muhabbet ederek Uno oynadık. Miniğimiz büyüyünce hemşire olmak istiyormuş. 3 kardeşi varmış ve mavi, kırmızı, mor, sarı renkleri seviyormuş. Favori hayvanı ise balıkmış. Gülücüklerin havada uçuştuğu neşe dolu ziyaretimizin sonuna geldiğimizde ise kendisine dileğini sorduk ve bizden "Balık Yakalama Oyunu" istedi.

Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak ister misiniz?

Güneşin iyiden iyiye kendini gösterdiği ve yaz sıcaklarının başladığı bir nisan günü miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrenince heyecanla hastaneye doğru yola koyulduk. Odasına geldiğimizde prensesimiz bizi kocaman gülücüklerle karşıladı ve heyecanla hediyesini açtı. Hediyesini çok beğendiğini söyledi. Mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Miniğimizin gülümsemesinin bir parçası olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.


PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: