BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8703 - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Gökyüzünün masmavi, güneşin içimizi ısıttığı bir sabah miniğimizle vakit geçirip onu ziyaret edebileceğimizi öğrendik ve içimiz kıpır kıpır bir şekilde Çocuk İmmünoloji servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz 9 yaşında ve hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sistemi yetersizliği) tanısıyla tedavi görüyor. Kapıdan girip birbirimizi gördüğümüz anda sanki daha öncesinde tanışıyormuşuz gibi bir samimiyet oluştu aramızda ve çok eğleneceğimizi o an anladık. Miniğimizle ilk UNO oynamaya karar verdik o kadar iyiydi ki bu oyunda hiçbirimiz ona karşı kazanamadık. Oyun esnasında öğrendik ki miniğimiz mavi rengi ve futbolu çok seviyormuş, ilerde de doktor olmak istiyormuş. Onunla beraber aynı mesleği yapma fikri bizi çok heyecanlandırdı açıkçası. Biz de neden şimdiden pratik yapmıyoruz dedik ve beraber Süper Doktor oyunu oynadık. Miniğimizin çok yetenekli bir doktor olacağı şimdiden belli. Yanından ayrılmadan önce de miniğimizden dileğini öğrendik. Miniğimizin dileği "Fenerbahçe Forması". Miniğimizle beraber geçirdiğimiz bu vakit bizi çok mutlu etti.

Siz de onun dileğini gerçekleştirmek, mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Yine umut dolu bir gündü ve yine bir miniğimizin hediyesini teslim edeceğimiz için çok heyecanlı idik. Hemen hediyesini ve beraber oynayabileceğiniz oyunlar alıp yola koyulduk. Yanına geldiğimizde miniğimiz bizi çok daha neşeli kıldı. Onunla oyun oynamak için sabırsızlanıyorduk. Miniğimiz ile birçok oyun oynadık ve hepsi çok eğlenceli idi. Sıra hediyesini teslim etmeye gelmişti, "Fenerbahçe Formasını" gördüğü zaman cidden çok sevindi. Tabi bizim sevinicimiz de çok büyük oldu. Miniğimizi mutlu görmek herşeye bedeldi.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: