BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kerem - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir ocak gününde çeşit çeşit oyunlarımızı alıp Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Servisimizde 5 yaşındaki tatlı mı tatlı Kerem ile tanıştık. Kerem hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimiz bizi çok sıcak karşıladı ve hemen tanışıp sohbet etmeye başladık. Sonrasında oyun oynamayı çok sevdiğini öğrenip hafıza kartlarıyla oyuna başladık. Kerem kartlardaki bütün hayvanları tanıyıp bizi kolaylıkla yendi. Boyama yapmayı da çok sevdiğini öğrenince boyama yapmaya başladık ve bir yandan da sohbet ettik. Kerem’in bir ikizi olduğunu ve onunla çok iyi anlaştığını, büyüyünce uslu bir çocuk olmak istediğini çünkü yaramazlığı hiç sevmediğini öğrendik. Ayrıca Kerem bize arabaları çok sevdiğini ve dileğinin “Siyah Uzaktan Kumandalı Araba” olduğunu söyledi. Sizler de Kerem’in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Kerem'in hediyesi elimize ulaştığından beri miniğimize hediyesini teslim etmek için gün sayıyorduk. Güneşli bir Konya sabahında miniğimizin hastaneye geleceği gün geldi ve heyecanla yanına gittik. Kerem hediyesini görür görmez çok beğendi. Miniğimizin mutluluğu yüzünden okunuyordu. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: