BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İhsan Esad - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir pazartesi öğleden sonrası ellerimizde oyunlarımız, yüreğimizde heyecanımızla hastanemizin Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde çizgi film izleyen İhsan Esad meraklı bakışlarla bizi karşıladı.  İhsan Esad 7 yaşında ve Lösemi (Bir çeşit kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Miniğimizle öncelikle boyamalar yaptık. Sohbet ederken en sevdiği hayvan olan atlardan büyük bir heyecanla bahsetti. Miniğimizle getirdiğimiz Süper Doktor oyununu oynadık. İhsan Esad en çok bu oyunumuzu sevdi. Sonrasında ise Bil Bakalım Kim isimli oyunumuzda İhsan Esad tüm turları galibiyetle tamamladı ve bir başka oyunumuz olan Uno'da da bizi yenmeyi ihmal etmedi. Minik İhsan Esad'a Panda Pandi isimli masalımızı okuduk. İhsan Esad tüm oyunlarımızdan çok keyif aldı ve masalımızı da dikkatle dinledi. Ziyaretimiz boyunca yüzünden gülümsemesi eksik olmayan miniğimizle çok güzel vakit geçirdik. Daha sonrasında İhsan Esad bize hem kendi oyuncaklarını gösterdi hem de hikayeler anlattı. İhsan Esad’la zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken İhsan Esad’a dileğini sorduk ve “Süper Doktor Oyunu” istediğini öğrendik. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Sağanak yağmur yağarken koşarak polikliniğe gittik. Küçük arkadaşımız İhsan Esad bizi bekliyordu, bizi görünce çok mutlu oldu. Bizi beklediğini ve özlediğini de söyledi. Biz de hediyesini teslim ettik. İhsan Esad çok heyecanlıydı ve yeni oyunuyla ilk oyununu bizimle oynadı. İhsan Esad'ın bu mutluluğuna vesile olan ve dileğini gerçekleştiren gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: