BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hümeyra - Meram Tıp Fakültesi

1 1

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Rüzgarlı bir bahar gününde heyecanla oyunlarımızı yanımıza alıp İmmünoloji servisinin yolunu tuttuk. Bugün tatlı miniğimiz Hümeyra'yı göreceğimiz için çok mutluyduk. Hümeyra 9 yaşında ve hastanemizde Ataksi Telenjektazi (Sinir ve bağışıklık sistemi hastalığı) tanısıyla tedavi görüyor. Odaya büyük bir sevinçle girdik. Karşımızda tatlı ve meraklı miniğimizi gördük. Hümeyra ile yaptığımız keyifli sohbet sırasında doktor olmak istediğini öğrendik ve beraber Süper Doktor oyununu oynadık. Bu oyunda çok başarılı olan Hümeyra bize sevdiği şeylerden bahsetti. En sevdiği renk pembeymiş ve Barbie bebekleriyle oynamayı çok seviyormuş. En sevdiği çizgi filmin Nasreddin Hoca olduğunu söyledi. Beraber Bil Bakalım ve Uno oynarken de çok eğlendik. Bil Bakalım oyunu sırasında hayvanları özellikle de kedileri çok sevdiğini öğrendik. Sonra oyun hamuru ile pastalar yapıp biraz daha sohbet ettik. Bize karla oynamayı ve kardan adam yapmayı da çok sevdiğini söyledi ve bunun üzerine beraber oyun hamurundan kardan adam yaptık. En sevdiği çiçek olarak da papatyadan bahsetti. Konuşmamızın sonunda dileğinin "Barbie ve Odası" olduğunu öğrendik. Siz de onun dileğini gerçekleştirmek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir bahar gününde miniğimizin hediyesinin fakültemize geldiğini öğrenince çok heyecanlandık. Hemen aileyle iletişime geçtik ve miniğimizin bir ay sonra hastanede olacağını öğrendik. Hastaneye gelmelerini sabırsızlıkla beklemeye başladık. Miniğimizin geldiği gün hiç vakit kaybetmeden Barbie ve Odası'nı yanımıza alarak yola çıktık. Hümeyra bizi gördüğüne çok sevindi. Ona bir sürprizimiz olduğunu söyledik. Heyecanlı ve meraklı gözlerle bize baktı ve hediyesini verdik. Mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Beraber Barbie'nin odasını kurduk, eşyalarını yerleştirdik. Biraz beraber vakit geçirdikten sonra ayrıldık. Miniğimizi mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: