BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hiranur - Meram Tıp Fakültesi

1 1

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir cuma gününde oyunlarımızı ve boyama kitabımızı yanımıza alıp heyecanla İmmünoloji servisinin yolunu tuttuk. Bugün tatlı miniğimiz Hiranur'u göreceğimiz için çok mutluyduk. Hiranur 7 yaşında ve hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sistemi yetersizliği) tanısıyla tedavi görüyor. Odaya büyük bir sevinçle girdik ve heyecanlı, meraklı, yerinde duramayan miniğimizle tanıştık. Bizi hemen sıcakkanlılıkla karşıladı ve beraber boyama yapmaya karar verdik. En sevdiği rengin kırmızı olduğunu boyama yaparken balonları kırmızı renge boyarken söyledi. Kedileri çok sevdiğini de öğrendiğimiz miniğimiz bize kedi sesini çok tatlı bir şekilde taklit etti. En sevdiği çizgi film de Hello Kitty'miş. Beraber Bil Bakalım oynamaya karar verdik. Oyun oynarken bize en sevdiği yemeğin yumurta olduğunu, meyve yemeyi, özellikle de çileği çok sevdiğini söyledi. Sonra mevsimlerden konuştuk. Aslında yaz mevsimini çok seviyormuş ama kar yağdığında kardan adam yapmak istiyormuş. Bunu duyduktan sonra biz de yanımızdaki oyun hamurlarını çıkardık ve beraber hamurdan çok tatlı bir kardan adam yaptık. Doktor olmak istediğini söyleyince beraber Süper Doktor oyununu da oynadığımız miniğimiz tüm oyunlarda çok başarılıydı. Son olarak da beraber UNO oynadığımız miniğimiz en çok bu oyunu sevdi. Dileğinin "UNO Kartları" olduğunu öğrendik. Siz de onun dileğini gerçekleştirmek, mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Hiranur'un hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz büyük bir heyecanla ailesiyle iletişime geçtik ve hastaneye geldikleri tarihte hemen Hiranur'un hediyesini teslim etmek için yola koyulduk.Okuldan gelen Hiranur bizi görünce çok mutlu oldu. Biraz sohbet ettikten sonra hediyesini teslim ettik. Işıldayan gözlerinden mutluluğunu görmek çok güzeldi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.


PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: