BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hilal - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizi ısıtan bir bahar günü oyunlarımızı alıp heyecanla İmmünoloji bölümümüze doğru yola çıktık. Serviste tedavi gören 7 yaşındaki Hilal ile tanıştık. Hilal hastanemizde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) ve İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetersizliği) tanısı ile tedavi görmekte. Odaya girdiğimizde Hilal çok mutlu oldu, çeşitli oyunlar oynadık birlikte. Boyama yaparken pembe ve mor renklerini çok sevdiğini söyledi. Miniğimiz büyüyünce ana sınıfı öğretmeni olmak istiyormuş ve çocukları çok seviyormuş. Aynı zamanda kitap okumayı da sevdiğini söyledi, birlikte masallar hakkında konuştuk. Kedileri çok sevdiğini söyledi biz de birlikte hamurdan kediler yaptık. Hilal ile Jenga ve Bil Bakalım Kim? oyunlarını da oynadık. Birlikte vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık. Barbie bebeklerle oynamayı da sevdiğini söyleyen miniğimize çıkmadan önce dileğini sorduğumuzda "Barbie Karavan" istediğini söyledi.


Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğunun bir parçası olmak ister misiniz?

Güneşin içimizi ısıttığı sıcacık bir yaz gününde Hilal'e hediyesini teslim etmek üzere yola koyulduk. Kontrole uğrayacağını öğrenince heyecanla hastaneye geldik ve Hilal ile buluştuk. Bizi görünce yüzünde kocaman bir gülümseme belirdi. Hediyesine kavuşan miniğimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Sevincine ortak, gülümsemesinin bir parçası olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.


PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: