BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatma Zehra - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir eylül ayında, içimizde miniğimizle oyun oynayacak olmanın heyecanı içerisinde Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Orada tatlı mı tatlı miniğimiz Fatma Zehra ile tanıştık. Fatma Zehra 11 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Tanıştıktan sonra tatlı miniğimiz ile oyun oynamaya başladık. İlk olarak Jenga oynadık. Öğrendik ki Fatma Zehra kutu oyunlarını çok seviyormuş ve bu oyunda da  çok başarılıymış. Oyun oynarken yaptığımız sohbet sırasında Fatma Zehra'nın insan anatomisine ilgili olduğunu öğrendik ve tatlı arkadaşımız bizi öğrendiği terimlerle şaşırttı. Sadece insan anatomisinde değil pek çok farklı alanda da çok bilgili olduğunu öğrendik. Bizimle öğretmen olmak istediğini paylaştı. Ayrıca en sevdiği rengin mor olduğunu ve en çok yaz mevsimini sevdiğini de öğrendik. Daha sonra beraber origami yaptık ve bu sırada Fatma Zehra bizimle mandala boyamayı çok sevdiğini de paylaştı. Fatma Zehra ile ziyaretimizin sonuna gelirken ona dileğini sorduk, o da bize "Monopoly Dijital Bankacılık" dedi. Siz de Fatma Zehra'nın dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Fatma Zehra'nın hediyesini teslim alır almaz vermek için gün saymaya başlamıştık. Sonunda bugün buluşabildik. Fatma Zehra'nın nahifliğine ve kibarlığına bir kez daha hayran kaldık. Dileğini görünce yüzünde beliren mutlulukla bizler de mutlu olduk. Umarım bir ömür, güzel gönlüyle hep onun gibi iyi insanlarla karşılaşır. Gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: