BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Betül Sena - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir öğle arası, içini oyunlar ve hediyelerle doldurduğumuz çantamızla birlikte hastanemizin Pediatri servisine gittik. Servisimizde tedavi gören 9 yaşındaki güzel miniğimiz Betül Sena'yı ziyaret ettik. Sena Down Sendromlu ve aynı zamanda bağışıklık tedavisi görmekte. Vakit kaybetmeden yanımızda getirdiğimiz rüzgar gülü ve oyun hamurlarıyla oynamaya başladık. Oyun hamurları ile doğum günü pastası, çiçek ve hamur adam yaptık. Oyunlar sırasında Sena'nın yüzündeki gülümseme yüreğimizi ısıttı. Sıra dilek almaya gelince en sevdiği çizgi filmin Niloya olduğunu öğrendik. Sena da bizden bir "Niloya Bebek" istedi.  


Siz de onun bu dileğini gerçekleştirmeye ve yüzünde bir gülücük olmaya ne dersiniz?

Hediyesi gelen Betül Sena' ya Niloya bebeği vermek için heyecanla yanına gittik. Elimizdeki balonu görünce çok heyecanlandı. Biraz oyun oynadıktan sonra sıra hediyesini vermeye geldi. Niloya bebeği çok sevdi, ona sarıldı, yanında tospiğiyle birlikte oynamaya başladı. Çok mutlu oldu, mutluluğuyla içimizi ısıttı. Betül Sena’nın yüzündeki gülümsemeye vesile olan herkese teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: