BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aybüke - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bir kasım sabahı eğlenceli oyunlarımızı, boyama kitabımızı ve renk renk kalemlerimizi alıp Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Orada dünyalar tatlısı miniğimiz Aybüke ile tanıştık. Miniğimiz 4 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Tatlı arkadaşımızla ilk olarak boyama yaptık. Boyama yaparken miniğimiz bizim gözlerimizi kapattırdı ve bize boyama kalemleri seçtirdi. Daha sonra seçtiğimiz renklerle bize nereyi boyayacağımızı söyledi. Hep birlikte boyama yaparken miniğimizin en sevdiği rengin siyah olduğunu öğrendik. Aybüke bize çizgi film izlemeyi ve arabalarla oynamayı çok sevdiğini söyledi. Tatlı sesiyle bize şarkı söyleyen minik arkadaşımız ayrıca şarkıyı nasıl söylememiz gerektiğini de öğretti ve şarkıda ona eşlik ettik. Hayvanları çok sevdiğinden bahsetti. En sevdiği hayvanın maymun olduğunu söyledi ve bize maymun taklidi yaptı. Köpeklerin başını nasıl okşadığını bize anlattı. Oyun oynarken uyumuş taklidi yapıp bizi kahkahalara boğdu. Birlikte puzzle yaptık. 

Sohbetimiz sırasında miniğimize dileğini sorduk. Bizden "Akülü Araba" getirmemizi istedi. Sizler de Aybüke’nin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: