BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Alperen - Meram Tıp Fakültesi

1 1

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın soğuğuna rağmen minik kalplerin içimizi ısıttığı bir güne uyandık. Bugün tatlı mı tatlı Alperen'in oyun arkadaşı olacağımızı öğrendiğimizden dolayı, içimizde mutlulukla karışık bir heyecan hakimdi. Miniğimizle güzel oyunlar oynamak için heyecanla Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Alperen 9 yaşında ve hastanemizde Osteosarkom (Kemik kanseri) tanısıyla tedavi görüyor. Miniğimizi görür görmez güler yüzün hakim olduğu bir ortam bizi karşıladı. Alperen’le tatlı sohbetimiz sonucunda ileride doktor olmak istediğini öğrendik. Zaten sonrasında oynadığımız oyunlardaki istikrar ve başarısı da bunu doğruluyordu. Alperen’in futbolla da oldukça yakından ilgilendiğini fark ettiğimizde ona tuttuğu takımı sorduk ve koyu bir Beşiktaşlı olduğunu öğrendik. Uno oynarken renkler hakkında konuştuk, bize en sevdiği rengin kırmızı olduğunu söyledi. Hobilerini anlatırken öğrendik ki futbol dışında bir de test çözmeyi ve kitap okumayı çok seviyormuş. Zaten ne kadar iyi bir okuyucu olduğunu Bil Bakalım oyunumuzu oynarken de bizlere gösterdi. Oyun içerisinde en az soruyla doğru cevaplara ulaşmayı başardı. Sonrasında hep beraber Süper Doktor oynadık. İleride doktor olmak istediği için bu oyunu oynarkenki sevinci ve heyecanı gözlerinden okunuyordu. Bu oyunda da bizi yendi ve keyifli sohbetimiz sonucunda miniğimizin dileğinin “Beşiktaş Forması” olduğunu öğrendik. Siz de onun dileğini gerçekleştirmek, mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrenir öğrenmez hemen ailesiyle iletişime geçtik ve serviste olduklarını öğrendik. Yağmurlu bir hava olmasına rağmen güneşin bizi ısıttığı bir günde büyük bir heyecanla Alperen’e hediyesini götürmek üzere yola çıktık. Alperen bizi görünce hemen oynadığımız oyunları hatırladı ve sevinçle bizi karşıladı. Onunla biraz sohbet ettik. Gözleri mutluluktan ışıl ışıl parlıyordu, biz de hemen hediyesini miniğimize teslim ettik. Paketi açtıktan sonra hediyesini çok beğendiğini söyledi ve teşekkürlerini iletti. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzünde çiçekler açtıran gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: