BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf Ziya - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneş ışıklarının pırıl pırıl parladığı bir kasım sabahında heyecanlı bir şekilde Hematoloji servisine gittik. Oyun oynayabileceğimiz bir miniğimiz olup olmadığını sorduğumuzda Yusuf Ziya'nın bir süredir hastanemizde olduğunu öğrendik. Hemen tanışmak üzere yanına gittik. Bizi biraz çekingen karşılayan miniğimiz sohbet ettikçe bize daha çok ısındı. Burkitt Lenfoma(Bir çeşit Lenf düğümü kanseri) tanısıyla tedavi gören 6 yaşındaki miniğimizle beraber mavi rengini çok sevdiği için mavi bir araba boyadık. Aynı zamanda Yusuf Ziya Galatasaraylıymış ve büyüyünce pilot olmak istiyormuş. Yusuf’tan gelecekte uçağına binme sözümüzü de almayı unutmadık. Yapboz yapmayı çok seven miniğimiz ablasıyla evde bir sürü oyun oynuyormuş. Birlikte bol bol sohbet ettik ve çok keyifli vakit geçirdik. Daha sonra miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden "Uzaktan Kumandalı Araba" istedi. Siz de minik pilotumuzun bu isteğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak ister misiniz?☺️

 Miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Buluşma günü geldiğinde elimizde hediyemizle miniğimizin yanına gittik ve ona hediyesini teslim ettik. Yusuf Ziya bizi ve hediyesini görünce çok mutlu oldu. Heyecanlı bir şekilde paketi açtı hatta arabasının kurulumunun nasıl yapılacağını bize kendisi öğretti. Miniğimizi böyle mutlu görmek, gözlerindeki ışıltıya şahit olmak bizleri de çok mutlu etti. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzünde güller açtıran gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: