BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yaren Su - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ilık ve güzel bir ekim sabahında önlüklerimizi giydik ve büyük bir heyecanla Adölesan servisinin yolunu tuttuk. Serviste bizi küçük prensesimiz Yaren Su bekliyordu. Miniğimiz 6 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekteydi. Bizleri gördüğüne çok sevinen miniğimizle beraber çok sevdiği oyun hamuruyla kardan adam, çiçekler ve minik bir Yaren Su yaptık. Bu konuda çok yetenekli olduğunu belirtmeliyiz. Etkinliğimiz esnasında sohbet ederken Yarenin 1. sınıfa gittiğini ve büyüyünce doktor olmak istediğini öğrendik. Ardından yaptığımız boyamada da pembe rengini çok seven bu güzel prenses en çok pembeyi tercih etti. Kendisi ve abisi için şişirdiğimiz balonların üzerine isimlerini yazan Yaren'in yazısı da çok güzeldi. Ellerimize ve balonlarımıza birer sticker yapıştıran Yaren Su ile çok keyifli vakit geçirdik. Ziyaretimizi sonlandırmadan prensesimize bizden dilek olarak ne istediğini sorduk. Bizden oynamayı en çok sevdiği oyuncak olan "Oyun Hamuru Seti" istedi. Siz de güzel prensesimizin bu dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak ister misiniz? ☺️

Yaren'in dileğinin geldiğinin haberini alır almaz ailesiyle iletişime geçip hastaneye ne zaman geleceklerini sorduğumuzda kontrolünün geç bir tarihte olduğunu öğrendik bu yüzden dileğini evine gönderdik. Oyun hamurunu çok sevdiğini ve hepimize teşekkür ettiğini sesli mesaj olarak attığında hepimiz çok duygulandık. Miniğimizi mutlu eden gönüllümüze biz de teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: