BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ömer İsmail - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yine büyük bir heyecanla elimizde boyalarımız ve oyun materyallerimizle Adölesan servisine gidiyoruz. Yeni bir minikle tanışacak olmanın verdiği sabırsızlıkla izin isteyerek içeri giriyoruz. Ömer’i tabletle oynuyorken görüyoruz. 11 yaşında olan ve Kronik Böbrek Yetersizliği nedeniyle tedavi gören miniğimiz Uno oynamak istediğini söylüyor. Çok zeki olan miniğimiz bizi üç kez üst üste yeniyor. Sohbetimiz sırasında mesleğine kesin karar vermediğini ama veteriner olabileceğini söylüyor. En sevdiği dersin Türkçe olduğunu ve sıkı bir taraftar olmasa da Galatasaray taraftarı olduğunu söylüyor. Ayrıca yarışlara bayağı ilgili olduğunu öğreniyoruz. Özellikle bisikletle yapılan yarışlardan bahsederken bayağı heyecanlanıyor. Dileğini sorduğumuzda ise bize çocuklar için olan yarış bisikletlerini çok sevdiğinden bahsediyor ve bizden “Bisiklet” istiyor. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip bu hayaline ortak olmak ister misiniz?

Ömer İsmail'in bisikletinin geldiğini duyduğumuzda heyecanla teslim etmeyi bekledik. Ancak hastanemize uzun bir süre gelemeyeceklerini duyduğumuzda miniğimizi daha fazla bekletmeden bisikletini evine kargoladık. Bisikletine kavuşunca çok mutlu olan miniğimizi ve bizleri mutlu eden gönüllümüze sonsuz teşekkürler ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: