BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mustafa Ateş - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir cuma günündeyiz. Öncelikle kulüp odamıza gidip miniğimizle vakit geçirmek için boyama kitabı alıyoruz. Peşine Onkoloji servisinin yolunu tutuyoruz. Șanslı miniğimiz Mustafa oluyor. Mustafa henüz 12 yaşında ve Nazofarenks Kanseri (Yutak kanseri) tanısıyla hastanemizde kalıyor. Yedinci sınıf olan Mustafa hastanedeki vakitlerini kitap okuyarak, piksel boyama yaparak, piksel boyamayı çok seviyormuş, ve tuttuğu takım Beşiktaş'ın maçlarını izleyerek geçiriyormuş. Birlikte boyama yapmaya karar veriyoruz ve çok keyif alıyoruz. Beşiktaş'tan açıp iyi bir futbol muhabbeti de kaynatıyoruz. Kanat oyuncusu olan Mustafa ileride futbolcu olmak istiyormuş. Ayrıca boş zamanlarında kitap okuyan Mustafa çok iyi bir okur. Yanına gittiğimizde daha gün ortası olmasına rağmen 300 sayfa kitap okuduğunu görüyoruz. O gün bitirdiği kitapları bize gösteriyor. Konu arabalara geldiğinde iyi bir araba koleksiyonu olduğunu söylüyor ve araba legolarını çok sevdiğinden de bahsediyor. Legolarla oynamayı çok seven miniğimizin bizden dileği ise "Lego Seti" oluyor. Miniğimizin dileğini karşılayıp gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileği bize ulaşınca heyecanla miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Mustafa’nın taburcu olduğunu ve 2 aydan uzun süre hastaneye gelemeyeceğini öğrendik. Onu göremeyeceğimiz için üzüldük ama hediyemizi ona ulaştırmak için bir an önce gerekli işlemlere başladık. Dileğini miniğimize kargoladık. Heyecanla ondan bize fotoğraf gelmesini bekledik. Dileğine kavuşan miniğimiz çok mutlu olmuş. Miniğimizin mutlu olmasına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: