BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhittin - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Serin bir yaz gününde miniğimiz ile tanışmanın heyecanıyla hastanenin yolunu tutuyoruz. Odaya girdiğimizde 12 yaşındaki miniğimiz Muhittin ile karşılaşıyoruz. Ona tatlı bir merhaba diyoruz. Hoş sohbetimize büyüyünce ne olmak istediğini sorarak başlıyoruz. Trafik polisi olmak istediğini söylüyor. Arabaları çok sevdiğini öğrenince hemen sevdiğimiz modelleri konuşuyoruz. Miniğimiz özellikle SUV tarzı arazi araçlarını ve yarış arabalarını çok sevdiğini öğreniyoruz. Futbola da ilgisi olduğunu ve bir Beşiktaş taraftarı olduğunu öğreniyoruz. Dostumuz bize en sevdiği futbolcunun Sergen Yalçın olduğunu söylüyor. Ayrılma vakti geldiğinde Muhittin bizi çok sevdiğini söylüyor. Dileğinin ne olduğunu sorduğumuzda ise bize “Beşiktaş Forması” istediğini söylüyor. Siz de onun dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak ister misiniz?

Sıcak bir temmuz gününde hediyenin gelmesiyle birlikte fakültenin yolunu tuttuk. Yakışıklımızın formayı gördüğünde çok mutlu olduğu her halinden belliydi. Miniğimizin mutlu olmasına vesile gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: