BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8567 - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sonunda yazın geldiği güneşli bir sabahta Hematoloji servisinin yolunu tutuyoruz. Odaya girdiğimizde miniğimiz bizi çok güzel pembe bir elbisesiyle karşılıyor. Miniğimiz 8 yaşında ve Nöroblastom (Bir çeşit sinir sistemi kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Doğum günü olduğunu ve onun için böyle süslendiğini öğrendiğimizde bu güzel denk gelişe hepimiz çok mutlu oluyoruz. Miniğimizin enerjisi hemen bizi de sarıyor. Sohbet ede ede boyama yapıyoruz. Bu sohbet esnasında tabii ki miniğimizin hayallerinden de konu açılıyor. Cerrah olmak istediğini öğreniyoruz. Miniğimiz o kadar cana yakın, o kadar hoş sohbet ki bu hayali üzerine epey bir sohbet ediyoruz. Hem onun hem bizim ileride çok iyi doktorlar olabilmemizi ümit ediyoruz. Daha sonrasında ufak bir doğum günü şarkısı söyleyip dileklerimizi diliyoruz. O da bize bir şarkı söylüyor. Seçtiği şarkının sözleri ve sesinin güzelliği karşısında büyük bir hayranlık duyuyoruz. Çok güzel geçen bu ziyaretin sonuna yaklaşırken miniğimize dileğini sorduğumuzda ilk cevap olarak tatlı bir şakayla "Ben sizi isterim, sizi çok sevdim." cevabıyla kalbimiz sımsıcak oluyor. Karşılıklı tebessümlerimiz sonrasında miniğimizin bizden dileği "Pembe Sırt Çantası" oluyor. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun gülümsemesine eşlik etmek ister misiniz?

Sıcak güneşli bir yaz gününde miniğimizi tekrardan görecek olmamızın mutluluğuyla hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi yüzünde kocaman bir gülümsemeyle ve tatlı bir heyecanla karşıladı. Biraz sohbet ettik sonrasında da hediyesini verdik. Çantasını görünce mutluluğu daha da arttı. Hemen çantasını taktı ve neşeli figürlerle dans etti. Miniğimizin dileğini karşılayan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: