BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8557 - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Uzun zaman sonra ziyarete çıkacak olmanın verdiği mutlulukla kulüp odamıza gidiyoruz. Yanımıza boyama kitapları, Uno ve okuma kitapları alıyoruz. Heyecanla Adölesan servisinin yolunu tutuyoruz ve orada gözleri ışıl ışıl parlayan miniğimizle karşılaşıyoruz. Hemen tanışıyoruz ve kaynaşıyoruz. Bize 13 yaşında olduğunu söylüyor.  Biz de kendimizi tanıtıyoruz. Sonrasında Uno oynamayı teklif ediyoruz ancak miniğimiz oynamayı bilmediğini söylüyor. Biz de önce oyunu öğretiyoruz. Çekişmeli oyunumuz başlıyor ve miniğimiz daha yeni öğrenmesine rağmen bizi üst üste yeniyor. Bu sırada birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız oluyor. Evlerinin kırsal bir bölgede olduğunu ve kırlarda bisiklet sürmeyi çok sevdiğini söylüyor. Kırlarda açan çiçeklerin görüntüsünü hayranlıkla izlediğini ve en sevdiği çiçeğin papatya olduğunu anlatıyor. Evlerinin karşısında çok güzel bir dağ olduğunu ve oraya tırmanan turistleri izleyebildiğini söylüyor. Ancak turistler dağa tırmanırken genellikle yarı yolda pes edip geri dönüyorlarmış. Miniğimizin yapmayı en sevdiği sevdiği şeylerden biri keçilerini otlatmak ve onları sevmekmiş. Bize minik keçi yavrularından da bahsediyor. İsimlerini soruyoruz ancak daha isim bulamadığını söylüyor. Okula gitmeyi çok sevdiğini ve en sevdiği dersin Türkçe olduğunu öğreniyoruz. Tam bir kitap kurdu olan miniğimiz ikiz kardeşlerine okuma yazmayı öğrettiğini anlatıyor ve biz de onu yürekten tebrik ediyoruz. Spordan konu açılıyor. Miniğimizin tıpkı bizim gibi voleybol sevdalısı olduğunu öğrenip mutlu oluyoruz. Sohbete dalmışken bir de bakıyoruz ki miniğimiz bizi 4-1 yeniyor. “Boynuz kulağı geçti.” diyerek gülüşüyoruz. O da bize bu oyunu servisteki diğer arkadaşlarına da öğreteceğini söylüyor. Sohbetimize devam ederken öğreniyoruz ki miniğimizin en sevdiği şeylerden birisi bisiklet sürmekmiş. Bu nedenle bizden dileği "Mavi ve Siyah Renkli Bisiklet" oluyor. Samimiyeti ve pasparlak gülümsemesiyle içimizi ısıtan miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onu mutlu etmek ister misiniz?

Heyecanla beklediğimiz gün geliyor. Miniğimize hediyesini teslim edecek olmanın mutluluğuyla yola çıkıyoruz. Miniğimiz ve babasıyla hastanede buluşacağımıza dair anlaşıyoruz ve buluşuyoruz. Miniğimiz hediyesini görünce öyle mutlu oluyor ki o mutluluğa şahit olma mutluluğunu da biz yaşıyoruz. Miniğimiz bütün çekingenliğini üstünden atıyor ve parlayan gözlerle bisikletini inceliyor. Heyecanla bize bisikletiyle evlerinin çevresindeki kırlarda nasıl dolaşacağını anlatıyor. Kuzuların, koyunların, köpeklerin de ona gezilerinde eşlik edeceğini söylüyor. Bisikletini sürerken kendisini nasıl da özgür ve mutlu hissettiğinden bahsediyor. Onun mutluluğuna biz de çok seviniyoruz. Tekrar görüşebilmeyi umduğumuzu söyleyip vedalaşıyoruz. Miniğimizin hayallerini gerçekleştirip yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: