BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kumsal - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurun hiç durmayacakmışçasına yağdığı, havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı bir kasım günü yapacağımız ziyaretin içimizi kuşatan heyecanıyla; yanımıza aldığımız boyama kitabı ve oyunlarımızla birlikte hastanemizin Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi dünyalar tatlısı, meraklı ve heyecanlı bakışlarıyla karşılayan miniğimiz Kumsal ile tanıştık. Kumsal 4 yaşında ve hastanemizde Wilms Tümörü (Bir çeşit böbrek tümörü) tanısıyla tedavi görmekte. Kendisiyle tanışmamızın ardından birbirimizin eline çıkartmalar yapıştırdık ve başladığımız tatlı sohbetimizde izlediği çizgi filmler hakkında konuştuk. Sonrasında yanımızda getirdiğimiz boyama kitabında güzeller güzeli miniğimizin seçtiği bir sayfayı boyamaya başladık ve bu sırada en sevdiği rengin de pembe olduğunu öğrendik. Boyamamızı yaparken büyüyünce ne olmak istediğini sorduk ve o da bize doktor olmak istediğini söyledi. Ayrıca boyama yaptığımız sayfaya kendi isimlerimizi de yazdık ve prensesimizin yazmayı bildiğini de öğrendik. Çok da güzel bir yazısı vardı ve bizi kendisine hayran bıraktı. Boyamamız bittikten sonra miniğimiz ellerimize çok sevimli şekiller çizdi ve bu sırada çok eğlendik. Ziyaretimizin sonunda Kumsal’ımıza bizden dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra yapboz yapmayı sevdiğini ve bu sebeple “Kral Şakir Yapbozu” istediğini söyledi. Siz de Kumsal’ın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir aralık sabahında prensesimiz Kumsal’ın dileğinin bize ulaştığı bilgisini aldıktan sonra hemen ailesiyle iletişime geçip hastaneye geleceği günü öğrendik. Geldikleri sabah içimiz kıpır kıpır odamızın yolunu tuttuk ve hediyeyi yanımıza alıp koşa koşa Kumsal’ın yanına gittik. Odasına girdiğimizde bizi heyecanlı gözlerle ve güzel gülümsemesiyle karşılayan Kumsal’ımızın mutluluğu, içimizdeki sevinci daha da artırmıştı. Hemen hediyesini verip sohbet ederken sabırsızlıkla bizi beklediğini öğrendik. Bizlere bu eşsiz anı yaşama fırsatı veren ve Kumsal’ımızın gözlerindeki ışıltının sebebi olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: