BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kevser - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Tatil dönüşü yeni dönemin ilk ziyareti için oldukça heyecanlı bir şekilde boyama kitabımızı ve Uno oyunumuzu alarak Adölesan servisine gidiyoruz. Meraklı gözlerle kapıdan bize bakan miniğimizi görüyoruz. Kevser adlı miniğimizin vakit geçirmek için müsait olduğunu öğrenince mutlulukla odaya giriyoruz. Kevser 11 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Uno oynamadan önce Kevser'i tanımak için sohbet ediyoruz. Büyüyünce doktor ya da ana sınıfı öğretmeni olmak isteyen miniğimizin kafasının bu konuda biraz karışık olduğunu öğreniyoruz. Bu sebeple biz de Kevser'e doktorluğu ve tıp fakültesini anlatıp merak ettiği soruları cevaplıyoruz. Ailesiyle Uno oynamayı seven miniğimiz ile Uno oynamaya başlıyoruz. Oldukça çekişmeli ve uzun geçen turun ardından kahkahalar eşliğinde oyunumuzu sonlandırıyoruz. Hepimizin çok keyif aldığı ziyaretimiz sonuna yaklaşırken yanımızda getirdiğimiz stickerlar Kevser'in ilgisini çekince ona hediye ediyor ve bizden bir dileği olup olmadığını soruyoruz. Kevser çok düşünmeden gözlerinin içi parlayarak hastanenin oyun odasında oynadığı "Bingo/Hedef 5 Kutu Oyunu"nu dilek olarak istediğini söylüyor. Siz de Kevser'in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Kevser'in dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok mutlu olduk ve bir an önce teslim etmek için içimizi bir heyecan kapladı. Ailesiyle iletişime geçtiğimizde Kevser'in hastanemizden taburcu olduğunu öğrendik ve bu güzel haberin üstüne miniğimize hediyesinin geldiğini haber verdik. Oldukça sevinen miniğimize hediyesini kargolayacağımızı söyledik. Hediyesi miniğimize ulaştığında bize hediyesi ve tatlı tebessümü ile beraber bir fotoğraf gönderdi. Miniğimizin mutluluğu içimizi ısıttı. Bu mutluluğumuza ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: