BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kerem Talha - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

1 1

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutlu bir Trabzon günündeyiz. Heyecanla odamıza gidip Uno’muzu alıp Pediatri servisine doğru yol alıyoruz. Koridorlarda ilerlerken bir ses duyup hemen kafamızı oraya doğru çeviriyoruz. Işıl ışıl bir çift göz bize doğru bakıyor. Hemen yanına doğru gidiyoruz ve tanışma serüvenimiz başlıyor.

Miniğimizin adının Kerem ve 7 yaşında olduğunu öğreniyoruz. Kerem Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi olmakta.

1.Sınıf öğrencisi olan Kerem’in okumayı yeni öğrenmesinin heyacanını elimizdeki kitaba bakarken anlıyoruz. Miniğimize boyama yapmayı teklif ediyoruz, o daha iyi bir fikir sunuyor ve Uno oynamak istediğini söylüyor. Kartları elimize alıp oyunumuza hemen başlıyoruz. Kuşları çok seven miniğimiz iki tane kuş beslediğinden behsediyor ve onların günlük bakımını bize anlatıyor. Hayranlığımızı gizleyemiyoruz ve kuşlar hakkında merak ettiklerimizi Kerem’e sorup merakımızı gideriyoruz. Oyunumuzun sonuna doğru yaklaşırken miniğimiz bize abisinden bahsediyor ve abisini örnek aldığını söylüyor. Abisinin okumayı çok sevdiğini bu yüzden onun da okumaya olan hayranlığından bahsediyor. Hem hayvanlara hem de okumaya hayran olan Kerem’in isteğini tahmin etmek çok da zor olmasa gerek. Bu vesile ile miniğimizin isteğinin “Hayvanlar Hakkında Okuma Seti” olduğunu söylemek istiyoruz.

Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu mutlu etmek ister misiniz? 

Kerem Talha’nın hediyesi elimize ulaştığında ailesiyle iletişime geçip hediyesini vermek için yola çıktık. Gittiğimizde Ömer Taha’nın bizi heyecanla beklediğini gördük. Biz de onun heyecanını paylaştık. Hediyemizi çok beğendi ve çok mutlu olmuştu. Kitap okumayı çok seviyormuş. Onun dileğini gerçekleştirip bu güzelliklere neden olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: