BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kardelen - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir Trabzon sabahında güneşin açmasıyla birlikte ziyaret için Adölesan servisine doğru yola çıkıyor, çocuklarımızın yüzünde gülümseme oluşturabilmek için yanımıza pek çok oyuncak alıyoruz. Kardelen adlı arkadaşımızın müsait olduğunu öğrendikten sonra odaya girdiğimizde Kardelen bizi büyük bir gülümseme ile karşılıyor, bu karşılama bizi çok motive ediyor. Multiple Skleroz (Bir çeşit merkezi sinir sistemi hastalığı) tanısıyla hastanemizde misafirimiz olan Kardelen'in 16 yaşında olduğunu öğreniyoruz. Beraber güzel bir sohbete başlıyoruz. Kardelen bize gelecekte çocuk gelişimi okumak istediğini; kitap okumayı ve müzik dinlemeyi çok sevdiğini söyledikten sonra, birkaç şarkı ve kitap önerisinde bulunuyor. Bize şu an okuduğu kitabı gösterdikten sonra kitap üzerine güzel bir sohbet gerçekleştiriyoruz. Daha sonra birlikte Uno oynamaya başlıyoruz. Oyunumuzun şampiyonu Kardelen olurken ziyaretimizin sonuna yaklaşıyoruz. Kardelen’e bizlerden dileğinin ne olduğunu soruyoruz. Sohbetimizin başında Harry Potter filmlerini beğeniyle izlediğini bizimle paylaşan Kardelen; henüz Harry Potter kitaplarını okumadığını, bizlere dileğinin “Harry Potter Kitap Seti” olduğunu söylüyor. Ziyaretimiz bittiğinde Kardelen ve annesinin enerjisi bizleri de mutlu ediyor. Kardelen’in dileğini gerçekleştirerek neşe saçan gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

“Harry Potter Kitap Seti” dileğinin bize ulaştığını öğrendiğimizde heyecanla ne zaman geleceklerini öğrenmek için çocuğumuzun ailesiyle iletişime geçiyoruz. Kardelen ile ona kitaplarını teslim etmek için sabah henüz derslerimiz başlamadan hastanede buluşuyoruz. Harry Potter serisinin tüm kitaplarını elimizde gören Kardelen çok mutlu oluyor. Bize kitapları okumak için sabırsızlandığını bir an önce hepsini okuyacağını söylüyor. Gönüllümüze Kardelen’in mutluluğuna vesile olduğunu için çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: