BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kaan - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi sımsıcak yaptığı bir ilkbahar gününde yanımıza aldığımız masa oyunlarıyla büyük bir heyecan içinde Adölesan servisimize gitmek için yola koyulduk. Serviste vakit geçireceğimiz bir miniğimizi ararken aramızda çok da yaş farkı olmayan 17 yaşındaki arkadaşımız Kaan’a denk geldik. Kaan Crohn Hastalığı (Tüm sindirim sistemini tutabilen bir hastalık) sebebiyle hastanemizde tedavi görmekte. Masmavi gözleriyle bizi selamlayan dostumuz Kaan’la tanıştıktan sonra kendisiyle koyu bir sohbetin içine daldık. Sohbetimiz sırasında bu sene üniversite sınavına gireceğini öğrendik. Aynı zamanda koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Kaan maç izlemeyi de bir hayli seviyormuş. Ayrıca Kaan’ın masa oyunlarına da ayrı bir ilgisi varmış. Özellikle satrancı çok sevdiğini öğrenince hemen oynamaya başladık. Kaan satrançta gerçekten çok başarılıydı. Oyun sırasında yaptığı mantık dolu ustaca hamlelerle zafere ulaşması çok sürmedi. Zamanımızın nasıl geçtiğinden habersiz bir durumdayken ziyaretimizin sonuna yaklaşmıştık. Kaan’la vedalaşmadan önce kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bir süre düşündükten sonra satranca olan sevgisinden dolayı bizden "Satranç Takımı" istediğini söyledi. Siz de Kaan'ın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Kaan’ın dileğinin bize ulaştığı haberini alır almaz hemen ailesiyle iletişime geçtik ve Adölesan servisinin yolunu tuttuk. Geleceğimizin haberini alan ve  bizi bekleyen Kaan, büyük bir heyecanla hediyesini açtı. İstediği satranç takımına kavuşmuş olmasından kaynaklı mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hemen taşları dizerek bizimle satranç oynadı. Birlikte son derece keyifli vakit geçirdik. Kaan dileğinin gerçekleşmesine ve bizim de bu kadar eğlenmemize vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: