BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hazal - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir öğle vakti arkadaşlarımızla buluşup kulüp odamıza gidiyoruz. Ziyaret edeceğimiz miniğimiz için eşyalarımızı alıyoruz ve Adölesan servisine geçiyoruz. Miniğimiz ile tanışmak için çok heyecanlıyız. Serviste adının Hazal olduğunu öğrendiğimiz 5 yaşındaki miniğimizle tanışıyoruz. Hazal, Nörojenik Mesane (Mesane felci) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizle beraber ilk olarak boyama yapmaya karar verip boyama kitabından en sevdiği hayvan olan zürafayı seçiyoruz. Ve miniğimiz en sevdiği renk olan pembe ile boyamaya başlıyor. Biz de Hazal'ın bizim için seçtiği renklerle ona eşlik ediyoruz. Boyama yapmayı seven miniğimiz ortaya çok güzel bir iş çıkarıyor. Bu esnada Hazal'ın küçük bir kız kardeşi olduğunu, okulunu ve öğretmenlerini çok sevdiğini öğreniyoruz. Sonra miniğimizle oyun hamuru oynamaya karar veriyoruz. Çiçekleri çok seven miniğimiz bizimle beraber oyun hamurundan çiçek yapmaya başlıyor. Hazal bize bu sırada legolarla oynamayı sevdiğinden de bahsediyor. Daha sonrasında poğaça sevdiğini öğrendiğimiz miniğimiz ile oyun hamurundan şirin poğaçalar yapıyoruz. Ziyaretimizin sonlarına doğru miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden dileği "Oyun Hamuru Seti" oluyor. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Kasım ayının sonlarına yaklaşırken Hazal'ın hediyesinin elimize ulaştığını öğrendiğimiz anda büyük bir heyecanla miniğimizin ailesi ile iletişime geçtik ve ertesi hafta buluşmak üzere sözleştik. Buluşma günü geldiğinde elimizde hediyemizle miniğimizin yanına gittik ve ona hediyesini teslim ettik. Kutuyu büyük bir mutlulukla açan Hazal hediyesini çok beğendi ve hemen oynamak istediğini söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: