BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Gaye - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Uzun yağmurlu ve soğuk günlerin ardından sanki havanın bizim için açtığı güneşli ve ılık bir günde Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Bugün hangi miniğimizle tanışacağız acaba diye düşünürken Gaye'yle tanıştık. Kendisi hastanemizde Hodgkin Lenfoma (Bir çeşit lenf kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimizin 12 yaşında olduğunu öğrenince Uno oynamaya karar verdik. Oynarken oyunda ne kadar başarılı olduğunu anladık. Bizi Uno oyununda yendikten sonra Jenga oynamak istediğini söyledi. Jengadaki el becerisi ve sakinliği bizi derinden etkilemişti. Çok çekişmeli bir rekabetin içindeyken miniğimizin başarılı bir dizi oyuncusu olmak istediğini de öğrendik. Ayrıca en sevdiği ders matematik olan parlak bir öğrenciymiş miniğimiz. Bu eğlenceli saatlerin ve oyunların sonunda bizden ne dilediğini sorduk. Bir müddet düşündükten sonra "Mavi Wide Leg Kot Pantolon" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirmek ve onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Rengarenk çiçeklerin açtığı bahar mevsimi gelmişken güzel gözlü miniğimiz Gaye'nin dileğinin bize ulaştığı haberiyle içimizdeki çiçekler de açtı. Ailesiyle hemen iletişime geçip ne zaman geleceğini sorduğumuzda yine çok güzel bir haberle miniğimizin tam da o gün hastanemize geldiğini öğrendik. Servise gittiğimizde miniğimiz bizi gülen gözleriyle karşıladı. Dileği olan pantolonu görünce çok sevindi. Miniğimizin hediyesini karşılayan gönüllümüze, miniğimizin ve bizim gülümsememize sebep olduğu ve günümüzü güzelleştirdiği için çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: