BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ela - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bizi şaşırtacak kadar güneşli, içimizi ısıtacak kadar sıcak bir Trabzon sabahında boyama kitabımız, stickerlarımız ve oyunlarımızla hastanemizin Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Hangi miniğimizle tanışacağız acaba diye düşünürken, girdiğimiz odada güzellik uykusundan yeni uyanan prensesimiz Ela ile karşılaştık. Ela henüz 3 yaşında ve hastanemizin Pediatrik Hematoloji servisinde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Biz boyama mı yapsak, oyun mu oynasak diye düşünürken akıllı bıdığımız bizi bu dertten kurtarıp stickerlarımıza yöneldi. Kendimizi bir anda rengarenk stickerlarla kaplı halde bulduk. En sevdiği rengi sorduğumuzda miniğimiz karar veremedi, çünkü her rengi sevebilecek kadar rengarenk bir hayal dünyası vardı. Ziyaretimizin sonunda bizden istediği dileği sorduğumuzda, "Barbie Evi" istediğini söyledi. Siz de prensesimizin bu dileğini gerçekleştirip, onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?


Tatlı bir mart sabahına prensesimiz Ela'nın dileğinin gerçekleştiğini öğrenerek başladık. Bizi havalara uçuran ve günümüzü güzelleştiren bu haberden sonra miniğimizin ailesine ulaşıp, dileği olan barbie evini ailesine teslim ettik. Biz göremesek de hediyesini aldığı için çok mutlu olduğunu, paketi hoplaya zıplaya kahkahalara açtığını öğrendik. Günümüze neşe, umut, sevinç katan ve prensesimizin hediyesini karşılayan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: