BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Egemen - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün önlüklerimizi giyip hazırlandıktan sonra koşa koşa Hematoloji servisine gittik. Oradaki görevlilere oyun oynayıp sohbet edebileceğimiz bir miniğimiz olup olmadığını sorduğumuzda Egemen'in hastanemize yeni gelmiş olduğunu öğrendik ve tanışmak üzere büyük bir heyecanla Egemen'in yanına gittik. Ona yanımızda getirdiğimiz boyama kitaplarını gösterdik, içinde dinozorlar olan boyama kitabını çok sevdi ve birlikte rengarenk bir T-rex boyadık. Egemen bu arada boyama yapmayı çok seviyormuş en sevdiği renk de kırmızıymış. Büyüyünce itfaiyeci olmak isteyen 6 yaşındaki miniğimiz Akut Lenfoblastik Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Boyama yaparken getirdiğimiz stickerlar miniğimizin çok dikkatini çekti ve boyama kitabındaki T-rex’imizi kurbağa stickerları ile donattı. Meraklı bir minik olan Egemen kurbağaların yanındaki küçük larvaların ne olduğunu sordu, onların küçük kurbağa yavrusu olduğunu ve yavruyken pek de kurbağaya benzemediğini öğrendi. Ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaşırken miniğimizin bizden dileği -çizgi filmini de çok sevdiği- “Şimşek McQueen’li Oyuncak Araba” oldu. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?☺️

Yılın son ayına girdiğimiz güneşli bir pazartesi sabahı, miniğimizin hediyesini vermek üzere büyük bir heyecanla hastanemizin yolunu tutuyoruz. Yanına gittiğimizde Egemen'in bizi büyük bir mutluluk ve heyecanla beklediğini öğreniyoruz. Hediyesini verdiğimizde çok seviniyor ve McQueenli arabasını çok beğeniyor. Kısa ve keyifli bir sohbetten sonra vedalaşıp ayrılıyoruz. Hem Egemen'in  hem de bizim mutluluğumuza sebep olan  güzel kalpli gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: