BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Berkay - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir kasım gününde arkadaşımla birlikte oyunlarımızı alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Birlikte çok güzel vakit geçireceğimiz miniğimizi görmenin heyecanı kalbimizi ısıtmıştı. Hematoloji servisinde Malign Neoplazmi (Bir çeşit kanser) tanısıyla tedavi gören 3 yaşındaki Berkay ile tanıştık. Onun için seçtiğimiz aktiviteler o kadar hoşuna gitmişti ki bize hemen ısınıverdi. En sevdiği hayvan olan köpekli boyama kitabını seçtiği renklerle hep birlikte boyadık. Boyamamızı yaparken ettiğimiz keyifli sohbette gelecekte evinde köpek beslemek istediğini öğrendik. Miniğimiz götürdüğümüz çıkartmalardaki rengarenk hayvanları dikkatle inceledi, aralarından en çok tırtıl ve baykuş hoşuna gitmişti. Onların nasıl ses çıkardığını, neler yediğini konuştuktan sonra biz de çizebildiğimiz hayvanları boyama kitabına ekledik. Berkay bize evindeki arabalarından da bol bol bahsetti. En sevdiği oyuncağı kırmızı bir arabaymış, onunla oynarken çok eğleniyormuş. Kendisinin de ileride öyle bir arabası olmasını istediğini anlattı. Vaktin nasıl geçtiğini anlayamadığımız ziyaretimizin sonlarına geldiğimizde ona dileğini sorduk ve "Kırmızı Akülü Araba" cevabını aldık. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz? 

Miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrenince çok sevinip hemen ailesiyle iletişime geçiyoruz. Bu güzel haberin verdiği heyecanla arkadaşımla buluşuyor, birlikte Berkay'ın yanına gidiyoruz. Hediyesini alan miniğimiz çok beğeniyor, onun gözlerindeki heyecan ve mutluluğu görmek bizim de yüzümüzde kocaman tebessümlere sebep oluyor. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip bu mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: