BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Abdullah Said - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

1 1

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir ekim gününde miniğimizle tanışmak için heyecanla Adölesan servisinin yolunu tuttuk. Miniğimizin adı Abdullah. Abdullah 5 yaşında ve hastanemizde HSP Nefrit (Bir çeşit böbrek iltihabı) tanısı ile tedavi görmekte. Abdullah’la tanıştıktan sonra birlikte önce boyama yaptık. Bu sırada sohbet ederken bize en sevdiği rengin turuncu olduğunu söyledi. Ayrıca kedisi Maya ile vakit geçirip futbol oynamayı çok seven  miniğimizin en sevdiği futbolcu ise İcardi imiş. Daha sonra mevsimler üzerine konuşurken en sevdiği mevsimin kış olduğunu ama daha önce hiç kar görmediğini öğrendik. Bu yüzden birlikte beyaz oyun hamuruyla kardan adam yaptık ve ona Hamur Adam ismini verdik. Miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden “Galatasaraylı Futbol Topu” istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz? 

Miniğimizin hediyesinin geldiğini öğrenir öğrenmez heyecanla ailesi ile iletişime geçtik . Abdullah'ın  evde olduğunu öğrendik ve  hediyeyi kendisine kargolamak için soğuk ve yağmurlu bir Trabzon akşamı kargonun yolunu tuttuk. Hediyenin miniğimize tam da Galatasaray'ın maçının olduğu gün ulaşmasına çok sevindik . Mutluluğu fotoğrafa da yansıyan  miniğimizi sevindirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: