BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sümeyyenur - İstinye Tıp Fakültesi

İstinye Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı bir kış  gününde oyunlarımızı alarak Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Pediatri servisinde yeni arkadaşımız Sümeyyenur ile tanıştık.  11  yaşında olan Sümeyyenur , hastanemizde Böbrek Transplantasyonu (Böbrek nakli) tanısıyla tedavi görmekte. Sümeyyenur, getirdiğimiz oyunlar arasından önce Uno oynamayı tercih etti . Uno oynarken tüm turları kazanarak zekasıyla ve tatlığıyla bizi çok etkiledi. Daha sonra Sümeyyenur ile Let Me Guess oyununu oynamaya başladık. Uno oyununda olduğu gibi yine tüm turları kazanarak bizi defalarca yenen Sümeyyenur oldu. Sümeyyenur büyüyünce doktor olmak istediğini söyleyince de çok mutlu olduk. Boş zamanlarında yürüyüş yapmaktan hoşlanan arkadaşımız,  ziyaretimizin sonuna geldiğimizde bizden " 37 Numara Siyah  Spor Ayakkabı " istediğini söyledi. Siz de Sümeyyenur'un dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz? 

Güne prensesimizin hediyesinin yolda olduğu haberiyle başladık.  Miniğimiz Sümeyyenur'un hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve taburcu olduğunu öğrendik.  Zaman kaybetmeden dileği kargoya yolladık.  Dilek miniğimize ulaştığında miniğimiz bize sevgi dolu bir fotoğrafla teşekkür edip bizi çok sevdiğini söyleyince biz de miniğimizin mutluluğuna ortak olduk.  Ayakkabısını güzel günlerde kullanmasını temenni ettik ve bizim de onu çok sevdiğimizi dile getirdik . Miniğimizi bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: