BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Sude - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günün erken saatlerinde boyama kitabımızı, kalemlerimizi, Buz Tuzağı oyunumuzu ve oyun hamurumuzu yanımıza alıp heyecanla yola çıktık. İmmünoloji servisine gittiğimizde Zeynep Sude onunla oyun oynamak, eğlenmek için orda olduğumuzdan bihaber meraklı gözlerle bize bakıyordu. Hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) tanısıyla tedavi gören 8 yaşındaki miniğimiz, oyun oynamak isteyip istemeyeceğini sorduğumuzda heyecanla oynamak istediğini söyledi.  Kendimizi tanıttıktan sonra oyun oynamaya başladık. Buz Tuzağı oynarken aldığı keyif, etrafa saçtığı gülüşlerle baştan kalbimizi kazandı. Tatlı bakışları eşliğinde bize Prens adını takıp bizi öncelikle kendi hayal dünyasında beğendiği bir köşeye yerleştirdi. Sonrasında birlikte oyun hamurundan minyatürümüzü yaptığımızda gülüşüyle neşemize neşe kattı. Sonrasında en sevdiği oyun olan doktorculuk oynamaya başladık. Günün sonunda dileğinin ne olduğunu sorduğumuzda da seçiminde çok zorlanmadı ve en sevdiği oyun olan doktorculuk için "Oyuncak Doktor Seti" istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip eğlenceli oyunlarına eğlence katmak ister misiniz?

Zeynep Sude'nin hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimizde heycanla ailesine haber verdik.Onların da hastanemize geldiği hafif yağmurlu bir günde önlüklerimizi ve hediyemizi alarak Zeynep'in yanına gittik.Zeynep bizi unutmamıştı onla biraz sohbet ettikten sonra hediyesini verdik. Hediyesini açarken ki heyecanıyla ve gülümsemesiyle içimizi ısıttı ve mutluluğuna bizi de ortak etti.

Zeynep'in mutluluğuna ve güzel gülüşüne ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: