BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zehra - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızı düşünerek Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar zeki ve eğlenceli miniğimiz Zehra ile tanıştık. Zehra 6 yaşında ve Alerjik Astım (Alerjen madde ile temas sonrası oluşan nefes darlığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. “Kartal Göz” oyunumuzla başladık oyun serüvenimize. Oyunu ilk defa oynayan miniğimiz hemencecik öğrendi ve çok eğlenceli bir şekilde kazandı. Ardından oyun hamurlarıyla şekiller yapmaya başladık ve Zehra’nın bu konudaki yeteneğine hayran kaldık. Oyun oynarken bir yandan da sohbet ettik ve miniğimizin en sevdiği rengin pembe olduğunu öğrendik. Aynı zamanda büyüyünce de ana sınıfı öğretmeni olmak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra çok tatlı bir şekilde “Barbie Doktor Seti” istediğini söyledi. Siz de Zehra’nın dileğini gerçekleştirip onun o tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz? 

Güzel bir mayıs sabahı Zehra’nın hediyesinin bize ulaştığı haberini aldık. Heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Dileği miniğimize teslim etmek üzere sözleştik ve miniğimize ulaştırdık. Hediyesini gören Zehra çok mutlu oldu. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: