BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf Kerem - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir kasım gününde yeni bir arkadaşımızla tanışacak olmanın heyecanı ile oyunlarımız ve tüm enerjimizle Çocuk Kardiyoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi pek yakışıklı arkadaşımız Yusuf Kerem karşıladı. Yusuf Kerem 15 yaşında ve hastanemizde Hipertrofik Kardiyomiyopati (Bir çeşit kalp kası hastalığı) ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimiz asla bitmeyecekmiş gibi hissettiren UNO ile başladı. Biz içeri girdiğimizde Yusuf'un arkadaşı da onu ziyarete gelmişti ve oyunumuza o da dahil oldu. Oldukça uzun süren bu kıyasıya mücadele Yusuf'un arkadaşının galibiyeti ile son buldu. Çok heyecanlı oyunumuz sırasında sohbetimiz de eksik olmadı. Yusuf en sevdiği dersin matematik olduğunu ve uzay mühendisliği bölümünü okumak istediğini öğrendik. Yakışıklı arkadaşımız derslerinde çok başarılıymış aynı zamanda da bilgisayar oyunları oynamayı çok seviyormuş, hatta katıldığı bir FIFA turnuvasında derece bile almış. Bunun dışında kitap okumaya da olan ilgisinden bahsettiğinde birlikte okuduğumuz kitapların analizini yaptık. 

Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Işıklı Masaüstü Bluetooth Hoparlör" istediğini söyledi. Siz de Yusuf Kerem'in dileğini yerine getirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Yusuf Kerem'in dileği kısa bir süre içinde elimize ulaştı. Ailesiyle iletişime geçtiğimizde oyun arkadaşımızın taburcu olduğunu öğrendik. Bu güzel haberlere çok sevindik ve hiç zaman kaybetmeden hediyesini evine kargoladık. Yusuf Kerem'in mutluluğuna şahit olmak için sabırsızlanıyorduk. Hediyesine kavuşan arkadaşımız, coşkusunu bizimle de paylaştı. Yusuf Kerem'in sesindeki heyecan ve mutluluk öyle saftı ki bizim de yüzümüzde gülücükler açtırdı. Gönüllümüze Yusuf Kerem'in bu mutluluğuna vesile olduğu için çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: