BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yağmur - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

4 yılda bir gelen 29 Şubat sabahı Nöroloji servisine oyunlarımızı da alıp giriş yaptık. Şarkılarıyla Yağmur karşıladı bizi. Yağmur 15 yaşında ve Myastenia Gravis (Bir çeşit sinir-kas hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte.

Önce isim şehir oyunu oynadık. Güzel kızımızla ufak bir rekabete girdik, hızlı hızlı bilmeye çalıştık. İsim şehir oyunumuz bittikten sonra onun isteğiyle 500 parçalık yapbozunu yapmak için kolları sıvadık. Bir doğa manzarasını yansıtan yapbozu pek de güzeldi. Sohbet ederek parçalarımızı ayırdık, çerçevemizi hazırladık. Hatta yapbozumuzu biraz ilerlettik. Konuşurken, lisede mimarlik bölümünde olduğunu öğrendik ve kendisi alan derslerinde okulunda 1. olduğunu da ekledi. Anlattığına göre kızımızın müzikle arası pek iyiymiş. Müzik dinleme, enstrüman çalma ve dans gibi hobilerin hepsine sahip olan Yağmur aynı zamanda ilginç zevkleri ve enerjisiyle de bizi çok etkiledi. Ziyaretimizin sonunda Yağmur'a ne istediğini sorduğumuzda bize "Galatasaray Forması" cevabını verdi. Siz de Yağmur'un dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesinin elimize ulaştığını öğrendiğimizde çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin yattığı servise doğru heyecanla yola koyulduk. Yağmur formayı görünce çok mutlu oldu. Gönüllümüze teşekkür etti, günümüze neşe kattı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onu mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: