BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Umut İkram - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir eylül gününde yanımıza oyunlarımızı alıp heyecanla Nefroloji servisine doğru yola koyulduk. Serviste akıllı arkadaşımız Umut İkram ile tanıştık. Umut İkram 11 yaşında ve hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) tanısı ile tedavi görmekte. Ziyaretimizin başında arkadaşımıza bizimle hangi oyunu oynamak isteyeceğini sorduk. Biraz düşündükten sonra Bil Bakalım Kim? oynamak istediğini söyledi ve hep beraber heyecanla oyunu oynamaya başladık. Oyun esnasında dostumuzla sohbet etme fırsatımız da oldu. Bize büyük bir Galatasaray taraftarı olduğundan ve en sevdiği rengin mavi olduğundan bahsetti. Ayrıca yetenekli dostumuz çizim yapmayı çok sevdiğini de söyledi. Bil Bakalım Kim? oyununu daha önce hiç oynamadığını söyleyen arkadaşımız buna rağmen çok başarılı bir şekilde oyunu kazandı. Oyun esnasında her fırsatta bize ne kadar eğlendiğinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Son derece eğlenceli ziyaretimizin sonuna gelirken Umut İkram’a bizden ne dilemek istediğini sorduk. Dostumuz, dileğinin ziyaret esnasında oynadığımız ve çok beğendiği “Bil Bakalım Kim? Oyunu” olduğunu söyledi. Siz de Umut İkram’ın dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Umut İkram'ın dileğinin elimize ulaştığını öğrenince büyük bir heyecanla miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik ve hastaneyi ziyaret edecekleri günü öğrendik. Kontrole geldikleri gün de hediyesini miniğimize teslim ettik. Hediyesini gördüğü andaki mutluluğu gözlerinden okunan miniğimiz bizlere dileğinin tam istediği gibi olduğunu ve çok sevindiğini söyledi. Umut İkram’ın dileğinin gerçekleşmesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: