BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ümeyir - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Tatilden döndüğümüz güneşli bir kış günü oyunlarımızı alıp kiminle tanışacağımızı merak ederek Nöroloji servisinin yolunu tuttuk. Orada miniğimiz Ümeyir ile tanıştık. Ümeyir 7 yaşında ve hastanemizde Psödotümör Serebri (Kafa içi basıncın artmasıyla seyreden bir hastalık) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimize yanımızdaki oyunları gösterdik ve hangi oyunu oynamak istediğini sorduk. Miniğimizin seçimiyle Uno oynayarak ziyaretimize başlamış olduk. Çok çekişmeli, bol kart çektirmeli, üç turu da miniğimizin kazandığı çok eğlenceli bir oyun oldu. Oyun oynarken sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Miniğimizin üzerindeki sweatten süper kahramanları çok sevdiğini anladık ve en sevdiği süper kahramanı sorduğumuzda bize Batman olduğunu söyledi. Çizgi film izlemeyi de çok seven Ümeyir'in en sevdiği çizgi dizi Rafadan Tayfa'ymış. Miniğimizin 5 yaşında bir erkek kardeşi varmış ve onunla oyun oynamayı çok seviyormuş. En sevdiği renk mavi olan Ümeyir, büyüyünce bizim gibi doktor olmak istiyormuş. 3.sınıfa giden miniğimizin en sevdiği ders matematikmiş. Futbol oynamayı da çok seven Ümeyir’in en sevdiği takım Fenerbahçe, en sevdiği oyuncu da Szymański'ymiş. Miniğimiz, arkadaşlarıyla futbol oynarken forvet olarak oynayıp gol atıyormuş. Karşıdaki kaleci küçük bir çocuksa topa çok sert vurmamaya dikkat ediyormuş. Böyle duyarlı bir küçüğümüzle tanışmanın mutluluğuyla ziyaretimiz ve sohbetimiz sonrasında arkadaşımıza dileğini sorduğumuzda çok kısa bir düşünmeden sonra 'Mavi Bisiklet' cevabını aldık. Siz de Ümeyir'in dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Ümeyir’in dileği elimize ulaşınca çok sevindik ve hemen babası ile iletişime geçtik. Hediyesini vereceğimiz için çok heyecanlıydık. Kendisi de bir o kadar heyecanlı olacak ki hediyeyi almaya babasıyla birlikte Ümeyir de gelmişti. Dileği olan mavi bisikletini görünce çok mutlu oldu ve bir an önce sürmeye başlamak istedi. Miniğimizin bu heyecanına ve sevincine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: